OFFICE MANAGEMENT

Welkom op de plek waar chaos transformeert in orde, en hectiek plaatsmaakt voor harmonie! Als jouw toegewijde partner in organisatie en efficiëntie, sta ik paraat om een vleugje magie toe te voegen aan jouw dagelijkse werkzaamheden. 

📁 Orde scheppen in documenten: Laat die papierwinkel maar aan mij over! Samen zorgen we voor gestructureerde en overzichtelijke documenten. 

📧 Overzicht houden in je e-mails: Geen verdwaalde e-mails meer! Ik ben hier om de controle te behouden en je inbox te transformeren in een georganiseerd paradijs. 

🗓️ Efficiënt plannen van afspraken: Afspraken worden kinderspel. Laat mij de touwtjes in handen nemen en zie hoe moeiteloos alles op zijn plek valt. 

📞 Professioneel afhandelen van telefoontjes: Van nu af aan zijn jouw telefoongesprekken een toonbeeld van professionaliteit. Ik zorg ervoor dat elk gesprek vlot en effectief verloopt. 

💬 Snel reageren op LinkedIn-berichten: Met mij aan boord, ben jij altijd in de lead op LinkedIn. Snelle, doordachte reacties zijn mijn specialiteit. 📝 Voorstellen opstellen met een gestructureerd stappenplan: Elk voorstel wordt een meesterwerk. Ik breng structuur en finesse in jouw presentaties, zodat ze indruk maken. 

🚀 Actief opvolgen van leads: Geen kans blijft onbenut. Samen zorgen we ervoor dat leads niet alleen gevolgd worden, maar ook omgezet worden in kansen. Kortom, met mijn ondersteuning wordt jouw professionele leven een gestroomlijnde en plezierige ervaring. Laat mij de regie nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is. Laten we samen werken aan een moeiteloze en succesvolle toekomst voor jouw onderneming! 

PERSONAL ASSISTENT

Als jouw persoonlijke assistent ben ik jouw partner in het transformeren van dagelijkse taken tot gestroomlijnde successen. Je kunt je volledig richten op de groei van jouw onderneming en persoonlijk welzijn, terwijl ik zorg draag voor de details die er echt toe doen.

🍽️ Restaurants Zoeken: Van zakelijke bijeenkomsten tot intieme diners, laat mij de perfecte restaurants vinden die passen bij jouw smaak en behoeften.

🎁 Cadeau's Uitzoeken: Bespaar tijd en stress bij het selecteren van doordachte geschenken. Ik help je de juiste indruk te maken, elke keer weer.

✈️ Reisplanning: Van vluchten tot accommodaties, ik neem de stress van reisplanning weg, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw reis.

📞 Telefoonbeheer: Geniet van professioneel en efficiënt telefoonbeheer, waarbij geen enkel belangrijk gesprek aan jou voorbijgaat.

📑 Administratieve Ondersteuning: Laat mij al het papierwerk en de documentatie soepel afhandelen, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Ontdek hoe mijn persoonlijke assistentie jouw zakelijke en persoonlijke leven naar nieuwe hoogten kan tillen. Laat mij de details managen terwijl jij jouw passie en visie volgt. Jouw georganiseerde avontuur begint hier! 🚀

HR DIENSTEN

'It always seems impossible until it's done'  Nelson Mandela

Werkwijze

Contact opnemen

Neem contact met ons op door middel van een e-mail via het contactformulier, bel ons rechtstreeks, of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Afspraak

 We plannen een afspraak, of het nu online of in persoon is. Tijdens onze ontmoeting onderzoeken we of er een klik is      

Offerte

 Je ontvangt van mij een offerte met alle besproken werkzaamheden.

Aan de slag

Alle werkzaamheden zijn besproken, hierna ga ik voor je aan de slag.

Evaluatie

Na ongeveer een week, wil ik graag een evaluatie om te kijken hoe het gaat.